Servei Tècnic Autoritzat Apple

CajasWebPlantilla-ServeiTecnic

Servei a Empreses

Cada dia són més nombroses les empreses que busquen augmentar la productivitat del seu negoci, dedicant menys recursos de temps en la implementació de noves tecnologies. El  Mac, amb la seva àmplia gamma de productes per a l'empresa, pot ajudar-te.


Amb un  Mac, pots realitzar qualsevol tipus de treball: Pots gestionar la teva empresa, portar la comptabilitat, la producció o controlar les vendes. Les increïbles eines disponibles per  Mac simplifiquen la integració de les noves tecnologies en el teu negoci i t'ajudaran millorant la comunicació amb els teus clients i proveïdors. 

La plataforma  Mac té de tot perquè puguis oblidar-te de les complicades i difícils configuracions i així puguis començar a treballar de manera ràpida: Configurar la teva connexió a internet i correu electrònic en pocs passos, connectar-te fàcilment al servidor de la teva empresa, realitzar còpies de seguretat automàtiques i sincronitzar de manera àgil les teves dades amb les teves terminals mòbils et semblarà sorprenentment fàcil.

En  Mercor Tarragona, com a experts d'Apple en la gestió d'empreses des de fa més de 25 anys, t'ajudarem en tot el procés: Assessorant-te en l'adquisició dels equips més adequats, instal·lant els teus equips amb eficiència, oferint-te suport tècnic i donant-te la seguretat de mantenir tot el teu equipament en perfectes condicions gràcies al nostre servei tècnic.

SubcajaServeiTecnic1
SubcajaServeiTecnic2
SubcajaServeiTecnic3