Venda i Accesoris

CajasWebPlantilla-Venda

logo bamboo

Tots utilitzem la tecnologia cada vegada més en la nostra vida diària, és inevitable. Algunes tecnologies fan el nostre dia a dia més senzill; unes altres en canvi ens ho compliquen.
L'objectiu de Bamboo és aconseguir que l'ús de la tecnologia més complexa i sofisticada sigui el més senzill, intuïtiu i natural possible. Per què dibuixar o fer esbossos en un ordinador o un telèfon ha de ser més difícil que fer-ho en un tros de paper? Per què prendre notes en els documents electrònics no pot ser igual d'intuïtiu que "garabatear" en els marges d'un foli?
No importa si el que vols és treballar amb un ordinador de sobretaula, un portàtil o un smartphone, els nostres productes t'ofereixen la senzillesa i immediatesa de la tecnologia tàctil combinada amb la precisió i artesania de la tecnologia dels llapis digitals.
En Wacom volem posar al teu abast eines tecnològiques que t'ajudin a ser tu mateix, sense importar qui siguis, la qual cosa facis o com ho facis.

stylus colores

 

Bamboo Stylus: 29,90 €

wacom bambooManga

Bamboo Manga: 99,90 €

wacom bambooPen

Bamboo Pen: 59,90 €

wacom bambooFunMPenTouch

Bamboo Fun S Pen & Touch: 99,90 €

Bamboo Fun M Pen & Touch: 199,90 €

logo inkling

Utilitza sempre llapis i paper per començar els seus dissenys, però lamenta que el seu treball es quedi embussat en el paper fins que no escaneja la imatge? Si és així, Inkling és l'eina indispensable. Aquest llapis digital li permet realitzar esbossos sobre qualsevol tipus de paper. Mentre dibuixa, tots els traços es registren electrònicament i, per a la posterior edició dels esbossos, es poden importar al seu programari de disseny gràfic favorit com a imatge bitmap o vectorial. Amb un sol clic podrà inserir diferents capes (per exemple, per separar el dibuix preparatori del definitiu) que es conservaran després de la importació.

En resum, Inkling li permet començar els seus dissenys a la manera tradicional i, alhora, donar el primer pas del seu flux de treball digital onsevulla que estigui.

wacom Inkling Box

Inkling: 169,90 €

logo intuos

Presentem la nova generació de pen tablet professional per a fotògrafs, dissenyadors i artistes que vulguin submergir-se en les seves pròpies imatges digitals, com fa l'il·lustrador fotogràfic Tom Krieger. Ara amb funció multitàctil, Express View i kit opcional d'accessoris sense fils.

 

wacom intuos

Intuos5 Touch S: 224,90 €

Intuos5 Touch M: 369,90 €

Intuos5 M: 299,90 €

Intuos5 Touch L: 479,90 €

 

Eizo

Bowers & Wilkins

Ricoh

logo hp partner

Wacom