Venda i Accesoris

CajasWebPlantilla-Venda

logo hp partner

 

L'ordinador portàtil que és també una tablet

HP Envy x2

100% portàtil.
100% tableta.

El nou PC HP ENVY x2 li brinda la potència de dos dispositius en un. Un ordinador portàtil amb Windows© 8 i una clara i brillant pantalla tàctil d'alta definició. I una tablet que pot retirar quan ho desitgi per anar més lleuger si cap.

hp envyx2 hp spectrepro

L'Ultrabook professional amb estil

HP SpectreXT Pro

Digui-ho tot sense dir gens.

Li presentem el HP SpectreXT Pro Ultrabook, dissenyat per als que busquen estil sense tindre que sacrificar l'essencial. És elegant. Es prim.
hp elitepad

La veritable tablet per als negocis

HP Elitepad 900

Transformi la seva empresa amb una tablet dissenyada per als negocis.

La veritable tablet per als negocis. Vagi més enllà de la rutina dels negocis amb l'HP ElitePad, la nostra tablet superior, prim i lleuger amb Windows 8. El seu elegant disseny i l'experiència tàctil que brinda fan que la productivitat estigui a l'abast dels seus dits.

Potent i estilitzat

PC HP Pro AiO3520

Dissenyat per creixer a la vegada que les seves necesitats.

Obtingui tot el que necessita amb el PC professional HP Pro All-in-One 3520. Gaudi d'un PC molt atractiu amb la tradicional fiabilitat i qualitat i la tecnologia completa que ho fan perfecte per a la rutina dels negocis.

hp pro aio3520

 

HP i la tecnologia AirPrint

AirPrint Logo AirPrint és un servei d'Apple que permet imprimir des del teu iPhone, iPad o iPod Touch sense haver de connectar-los a una impressora amb cables.

Que es Airprint?

Imagina't la situació: un document que has d'imprimir en l'últim moment i no tens temps de tornar a encendre l'ordinador. Treus el teu iPhone o iPad, obres el document, llances la impressió i llest. L'única condició és que la teva impressora ha de ser compatible amb AirPrint.
hp5520

 

HP Photosmart 5520 - 109,00 €

La impressora i multifunció HP Photosmart 5520 et dóna la llibertat d'imprimir fàcilment per sense fil amb la teva iPhone o iPad. Usa la funció integrada de Wi-Fi de la impressora i connecta ràpidament amb Auto Wireless Connect d'HP.

Comoditat i eficàcia
Imprimeix econòmicament, utilitzant negres individuals i la funció d'impressió i còpia automàtica en les dues cares de la pàgina. Accedeix també a una biblioteca d'aplicacions gratuïtes mitjançant la pantalla tàctil en color de 6,74 cm.

Extraordinària qualitat
Crea fotos sense vores, resistents a l'aigua i amb qualitat de laboratori, així com documents amb qualitat d'arxivat. Escaneja fotos i documents corrents directament al correu electrònic, encara que no tinguis Mac. També pots usar la teva targeta de memòria per imprimir fotos directament.

officejet8600

HP OfficeJet 8600 Plus - 304,95 €

L'HP Officejet Pro 8600 Plus e-All-in-One proporciona un color professional per un cost per pàgina fins a un 50% inferior que les impressores làser i ajuda a millorar la productivitat amb les aplicacions gràcies a la gran pantalla tàctil. A més, té una àmplia varietat d'opcions de treball en xarxa i el rendiment versàtil d'e-All-in-One.

 

Compatible amb AirPrint per imprimir des de dispositius iOS de forma sense fil
Fins a 20 ppm en negre o 16 ppm en color (ISO)
Resolució de digitalització de fins a 4800 *ppp
Pantalla tàctil de 10,9 cm CGD (gràfics en color)
Connectivitat USB, Ethernet i Wi-Fi
Ranures per a la impressió directa des de targetes de memòria
Safata d'entrada de 250 fulles, alimentador automàtic de documents de 50 fulles

Eizo

Bowers & Wilkins

Ricoh

logo hp partner

Wacom