Venda i Accesoris

CajasWebPlantilla-Venda

ZEPPELIN AIR

Zeppelin Air

Utilitza els Zeppelin Air de Bowers & Wilkins per escoltar la música del teu iMac, iPad, iPhone o iPod touch de forma fàcil sense fils o mitjançant el connector Dock, i gaudeix del millor sistema de so. Els Zeppelin Air inclouen uns transductors completament renovats, un sistema de tractament de senyal digital avançat i compatibilitat total amb la tecnologia AirPlay, la millor manera de gaudir al màxim de la teva música sense cables.

Característiques tècniques

Altres característiques: AirPlay
Tipus d'entrada: Base dock de 30 patilles,clavilla estèreo de 3,5mm,USB
Perfil de música: Hip-hop/R&B/Rap,Clàssica i jazz,Pop/Rock/Alternativa/Country
Alimentació
Font d'alimentació: AC
Configuració dels altaveus: 2.1
Longitud: 275mm
Peso: 6.12kg
Amplària: 685mm
Altura: 265mm

  

bwA5

A5

Puresa, simplicitat, so impactant. L'A5 ha estat construït partint de zero per proporcionar el no va més en àudio d'alta qualitat i "streaming" altament intuïtiu sense cables via Apple AirPlay®, tot això en un sistema d'aspecte molt discret que s'integra en pràcticament qualsevol espai.

Pensi en una cançó i a continuació escolti-la; instantàniament. El AirPlay d'Apple li permet escoltar música per via sense fil directament des de la seva iPhone, iPad o iPod touch amb l'A5. També li permet reproduir via iTunes des d'un Mac o PC connectat en xarxa tant arxius d'àudio sense compressió com codificats en MP3. Vostè controla la seva música, allí on estigui, des del seu dispositiu. És hora que alliberi la seva música.

 

Característiques tècniques

Altres característiques: AirPlay
Tipus d'entrada:Clavilla estèreo de 3,5mm
Font d'alimentació: AC
Controlador
Configuració dels altaveus: 2.1
Longitud: 120mm
Peso: 3.6kg
Amplària: 300mm
Altura: 180mm

 

bwMM1

 

MM1

A diferència de la resta dels altaveus per a ordinadors, els MM-1 són veritables altaveus d'alta fidelitat, de grandària reduïda per acoblar-se perfectament al seu escriptori. Per això, no només resulten molt atractius visualment, sinó que ofereixen un so tan impressionant que transformen el seu ordinador en un superb equip de so estereofònic d'alta fidelitat.

 

Característiques tècniques

Tipus d'entrada:Clavilla estèreo de 3,5mm
Font d'alimentació: AC
Configuració dels altaveus: 2.0
Longitud: 100mm x 2
Peso: 0.85kg x 2
Amplària: 100mm x 2
Altura: 170mm x 2

 

 

 

Eizo

Bowers & Wilkins

Ricoh

logo hp partner

Wacom